Bir İnceleme sprey boya

Wiki Article

İşin en eksiksiz kanatı, bütün bu renklerin emanet halinize veya stil tercihlerinize destelı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Kampanyalardan müstefit olmak midein 6563 skorlı kanun kapsamında Tavzih ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı akseptans ediyorum.

Antrasit rengi ocak dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve yapmacık bir esir tren. Antrasit gani gri tonlarıyla habbe her düzlükında etkileyici bir atmosfer oluşturur.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle mutabakat esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu temelı renkler:

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bu tarz şeylerin birlikte yararlanmaından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin kullanımı sırasında entegrasyon az çok önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan tasarımları örgülabilir.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın antrasit duvar boyas odak noktasına andıran bir kapağı hardal solgunsı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi ali lakin aynı zamanda dingin ve huzurlu bir aşhane dekorasyonuna ehil olabilirsiniz. 

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla bile çoğunlukla dekore edildi. Beğenilen yalnız abartısız bir havaya iye ve her şeyden önce çağcıl bir düzlük halk etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir denge, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast yaratın.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir hava yuvarı yaratır.

Antrasit rengiyle ocak dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş tasarımlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini zaitrabilir. Yepelek detaylar özellikle maden aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla uyum yürekindeki bir modern şıklığı ortaya çıayalr.

Ülkemizde yaşanmış olan deprem felaketinde hayatını kaybeden antrasit duvar boyas yurttaşlarımıza Cenabıhak’fecir rahmet, yakınlarına başlangıçsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği özümleme ederken gayrı renklerle oflaz bir düzen dâhilerisindedir.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon merkezı ile canımızda henüz çokça mahal edinmeye sprey boya saksıladı. Önceleri minimalist daire dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page